Featured, Life

După ce a băut o gură de vin a leșinat și, ulterior, a decedat. Iată ce s-a întamplat

O femeie din Belgia a murit după ce a băut o singură gură de vin, băutură în care, cred anchetatorii, se afla drogul MDMA.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, din orașul belgian Puurs a leșinat la scurt timp după ce a băut vin, în decembrie. Aceasta ar fi luat o singură gură din băutura alcoolică și nu a continuat să bea pentru că a simțit că are un gust neplăcut, potrivit CNN.

Femeia a fost atunci transportată la spital, iar după cinci zile a murit, ulterior, descoperindu-se că ar fi ingerat o doză letală din substanța psihoactivă ilegală.

Anchetatorii cred că traficanții de droguri au introdus o cantitate mare de MDMA în sticla de vin. Este vorba de o sticlă de Merlot-Cabernet Sauvignon, din 2016, a companiei olandeze Black & Bianco. Reprezentații firmei au spus că sunt „foarte șocați și foarte supărați”de acest caz. De asemenea, compania a confirmat că sticla fusese modificată, iar dopul său negru original fusese înlocuit cu unul bej.

Deși autoritățile spun că nu mai există alte sticle compromise, ei fac apel ca oricine observă vreo sticlă modificată să contacteze poliția.

Sora victimei a declarat presei locale că femeia era „100% împotriva drogurilor” și „a băut doar o gură”.