La doar trei ani, Cleopatra Stratan fura inimile tuturor celor care i-au văzut primul videoclip și au auzit-o cum îl aștepta pe Ghiță la portiță. 15 ani mai târziu, aceasta s-a transformat într-o tânără superbă, este proaspăt căsătorită și tot mai populară în industria muzicală. Zilele trecute, Cleo a refăcut imaginea din clipul care i-a adus celebritatea, spre entuziasmul admiratorilor ei.

Pe când de abia mergea la grădiniță, Cleopatra Stratan intra deja de șase ori în Cartea Recordurilor. Guinness World Records i-a oferit recunoşterea pentru cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donaţi public, în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” naţional (o piesă situată pe locul 1 în topuri naţionale).

Cleopatra a pozat din nou ca în videoclipul piesei “Ghiță”
Astăzi, Cleopatra Stratan are 18 ani, un soț și tinerețea de partea ei. Nostalgică, solista din Republica Moldova a recreat imaginea din copilărie. Nu au lipsit ochelarii de soare albi, eșarfa de pe cap și rochița cu buline. Mai mult, și postura din cele două poze alăturate este aceeași.

Surpriza a fost pe placul fanilor ei. “Unica schimbare e că l-ai găsit pe Ghiță”, “Aceeași Cleopatra la fel de frumoasă și la fel de talentată, te ador”; “Nu îmi vine sa cred cât de repede a trecut timpul! Parcă acum ai scos piesa cu Ghiță”, i-au scris unii dintre fani, pentru ca alții să noteze, rând pe rând, versurile piesei care și acum răsună în memoria tuturor.
Cleopatra Stratan a refăcut imaginea care a făcut-o celebră