Showbiz, Stiri

După 13 ani de iubire, Leonard Miron este într-o perpetuă fericire!

Relaţia cu Miguel nu l-a plictisit! “Nu ne grăbim la însurătoare”

 Leonard (19)

De 13 ani, Leonard Miron şi Miguel trăiesc, aşa cum spun ei, într-o continuă lună de miere. Deşi în Anglia, acolo unde locuiesc, s-au legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, cei doi nu se grăbesc să dea cu subsemnatul la starea civilă. Deocamdată, căci fosta vedetă TVR spune că va face totuşi acest pas, la un moment dat.

Leo (11)

“Legalizarea relaţiei noastre nu e o prioritate. Nu mă văd spunând «Da» doar pentru că aşa ar trebui”, declară Leonard Miron sus şi tare. Asta deşi, în septembrie, el şi iubitul său, Miguel, vor aniversa 13 ani de relaţie. Dacă alte cupluri se grăbesc să spună “Da” în faţa ofiţerului stării civile după câţiva ani de relaţie, românul şi iubitul său spun că nu o hârtie cu semnăturile lor îi va determina să se iubească mai mult. Dar, totodată, Leo e conştient că va trebui să facă acest pas, însă doar din considerente legale, căci în 13 ani de relaţie, ei au achiziţionat destule proprietăţi “la comun”.

Leonard (17)

“Va veni un moment când pasul va trebui să fie făcut din considerente legale: avem două apartamente în România, unul la Madrid, casa bătrânească în Avila (Spania) şi casa din Reading (Anglia). Dacă mai adăugăm şi proprietatea pe care vrem să o achiziţionăm în curând în Anglia, poate că ar fi cazul să ne gândim la o formă legală de a manageria investiţiile pe care le avem eu, el sau amândoi. Ăsta cred că ar fi singurul motiv pentru care ne vom căsători”, a explicat Leonard Miron.