Showbiz, Stiri

Dumitru Dragomir o face curvă pe Anamaria Prodan

Supărat, Laurenţiu Reghecampf îl ameninţă pe şeful LPF

ana_maria_prodan_1_03949800

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii, l-a acuzat pe tehnicianul Stelei pentru schimbările neinspirate din partida de la Gelsenkirchen, cu Schalke (0-3), spunând că “Schimbările au făcut praf echipa, au fost jenante!”. Replica tehnicianului stelist nu a întârziat să apară.

“E fără comentarii ceea ce a declarat el despre meci și despre soția mea. Mă face să nu mai țin cont de funcție și de vârsta lui… E jenant. E până la urmă o rușine pentru el și pentru familia lui atunci când are asemenea ieșiri. Probabil că ne vom întâlni în viitor și probabil vom avea nu schimb de idei sau de… gesturi. Nu mai pot să mai țin cont de nimic atunci când face astfel de declarații.

Mitică Dragomir nu are cum să comenteze ceea ce se întâmplă la Steaua, nu poate să spună că schimbările pe care le-am făcut au nenorocit în Steaua. Reghecampf, în ultimul an și jumătate, a adus aproape 50 de milioane de euro în fotbalul românesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a reacţionat după ce Dumitru Dragomir a jignit-o pe soţia sa, Anamaria Prodan. Şeful LPF spunea ieri despre agentul FIFA: “Eu fac parte din altă categorie de curve, cele deştepte în fotbal. Sunt curvă bătrână în fotbal, foarte periculoasă. În schimb, ea…”

Antrenorul Stelei a explicat de ce a ales asemenea schimbări în meciul cu Schalke.

“Tatu a intrat la Varșovia și a jucat bine, a jucat bine și cu Săgeata Năvodari. Nu pot să-mi fac echipa decât după meciurile oficiale pe care le disputăm. Eu știu cel mai bine ce trebuie făcut, pentru că lucrez cu acești jucători zi de zi. Stanciu, m-am uitat la el și mi-a făcut semn că nu mai poate… Eu am făcut schimbări ca să câștigăm meciul, nu ca să pierdem.

Discursul meu e normal, vreau să câștig și nu-mi place să pierd, asta înseamnă că sunt arogant”, a mai spus Reghecampf.

Steaua a pierdut cu 0-3 cu Schalke, în primul meci din grupele Ligii Campionilor. Pentru steliști urmează, peste două săptămâni, partida de pe teren propriu cu Chelsea. (I.G.)