Sport, Stiri

Dumitru Dragomir: „Ăștia nu sunt sănătoși la cap, să se ducă la un consult”

Dumitru Dragomir s-a dezlănțuit în momentul în care a auzit că Ioan Niculae, patronul Astrei, a fost suspendat timp de 6 luni de Comisia de Disciplină a FRF.

24mitica_-465x390

Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, a luat foc atunci când a aflat că Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu a fost sancționat de Comisia de Disciplină a FRF. „Corleone” crede că membrii instanței sportive sunt nebuni, iar împotriva fotbalului românesc există o conspirație.

„Le transmit celor de la Comisie s-o lase mai moale cu patronii. Unii sunt în puşcărie, alţii se lasă, mai erau 2-3 şi îi interzice Federaţia. În calitate de ce l-au suspendat pe Niculae? Nu sunt sănătoşi, altfel nu îmi explic. I-a luat la bătaie sau ce le-a făcut? Nu mai ai voie să comentezi când vezi o neregulă? LPF a scăpat de comisii şi acum FRF-ul face bani pentru salarii din amenzile pe care le dă. Toată lumea a văzut că a greşit arbitrul. Ce e asta?! Nu se mai poate spune adevărul la TV? Dacă şi pe Niculae îl suspenzi, nu mai rămâne nimeni în fotbal. Ăştia de la FRF nu sunt sănătoşi la cap, să se ducă la un consult. Cineva vrea răul fotbalului românesc”, a spus Dragomir la Dolce Sport.