Actualitate, Featured

Duminică, veşti bune. Dar primăvara aceasta ne rezervă şi surprize nepcute

Duminică, veşti bune vremea va continua să se încălzească. În timpul zilei, înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului se vor semnala pe arii restrânse la deal și la munte și cu totul izolat în celelalte zone, unde cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade.

În Capitală, vremea va continua să se încălzească. 8-9 grade dimineața și în jur de 23 de grade la amiază. Condițiile de ploaie vor fi reduse.

Luni, regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru această dată, însă treptat, începând cu orele amiezii, gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere la început în regiunile vestice și sud-vestice, la deal și la munte apoi pe arii mai restrânse și la cote mai reduse și în cele centrale și central-sudice. Vor fi averse și descărcări electrice, iar pe spații mici se vor acumula cantități de apă mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină.Veşti de la ANM vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi pe crește, local în sudul țării și pe arii mai restrânse în centru, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade.

În Bucureşti, 9-11 grade dimineața și 23-24 de grade la amiază. Cerul va fi variabil și vântul va sufla în general moderat.

Totuşi, săptămâna viitoare se caracterizează printr-un aspect instabil. Începând de marţi se va răci uşor, în Sud şi S-V. Aşteptăm nori şi ploi, cu o maximă de 20 de grade Celsius, inclusiv în Bucureşti.