Featured, Showbiz

DUMINICA, LA ” DRAG DE ROMANIA MEA” , PAUL SURUGIU (FUEGO) NE PREZINTA O TANARA CARE CANTA LA ZECE INSTRUMENTE DE SUFLAT . URMARITI LA TVR 2,ORA 15:00 , A IV A GALA A PERSONALITATILOR CULTURALE DIN ROMANIA !

Duminica aceasta, de la ora 15.00, veti avea parte de noi exclusivități, de alte două ore de spectacol memorabil, parte din România aceasta frumoasă, alături de Paul Surugiu-Fuego, la TVR 2, de la ora 15.00. Emisiunea este mai mult decât o simplă trecere în revistă a unor momente. Este emoție la propriu, cursivitate, este parte din România și oamenii ei, este divertisment de calitate, cu oameni frumoși.

Va prezentam a IV a gală în care celebrăm România, cu bune și rele, cu oamenii ei valoroși și tinerii care au dreptul să lupte și să zboare. În partea a doua a emisiunii celebrăm BASARABIA, pământul frate cu noi, alături de oaspeți de seamă. Surprizele se vor ține lanț, iar Paul Surugiu o va prezenta duminică pe minunea descoperită și promovată chiar de el, elevă a marelui Gheorghe Zamfir, un copil excepțional, naista MĂDĂLINA LUPU. Mădălina e un copil ambițios, o elevă eminentă și un virtuos instrumentist, cântând la zece instrumente! Va face show adevărat la noi în platou, aducând emoția în casele voastre, alături de Paul. Ea provine dintr-o familie deosebită, tatăl său fiind preot în județul Argeș. Cu bun simț și măsură, decență și educație aleasă, Mădălina parcurge lin și drept toate treptele succesului, având nenumărate premii, mai multe turnee alături de Paul Surugiu, spectacole de anvergură și rezultate pe măsura pregătirii sale! Nu o ratați! #dragderomâniamea #paulsurugiufuego#mădălinalupu #prinochiilor