Duminica aceasta celebrăm FLORIILE. Minuni ale umanității acestea au parte de frumoase reverențe și sunt purtătoare de mesaje, adevărate simboluri ale iubirii. Nu se putea să nu punctăm și noi această minunată ocazie, astfel că piesele ce au în mesajul lor ideea florilor, vor răsuna duminică, într-o gală a eleganței, cu șapte dintre cele mai iubite și apreciate artiste de folclor și muzică ușoară din România. Totodată, Supermarket și moderatorul îndrăgit, Paul Surugiu Fuego, au pregătit o mulțime de surprize parfumate și înflorate muzical.

Astfel, de la ora 15.00, pe TVR 2, aducem mai aproape simboluri ale primăverii și a frumosului. Astfel, Marina Florea ne va cânta despre crizanteme, pe ritmuri scrise de Jolt Kerestely, Carmen Rădulescu despre floarea de-astă vară, cu o creație marca Șerban Georgescu, Carmen Trandafir despre aroma crinilor, cu energie, într-o piesă compusă de Adi Despot, iar superba Stela Enache, într-o apariție de zile mari ne va îndemna să prețuim mai mult tot ce e deplin, cu romantism definit de Florin Bogardo.

De asemenea avem numeroase duete inedite pregătite pentru voi. Mirabela Dauer revine la noi cu buna sa dispoziție și cu unul dintre cele mai iubite șlagăre ale sale din ultimii ani. Irina Loghin va cânta și va povesti cum se pregătește pentru sărbătorile pascale, celebrând cei 15 ani de proiect MAMA ȘI FIUL, alături de Fuego. Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, care vor primi distincțiile „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” ne vor purta în lumea folclorului autohton, prin mai multe momente speciale.

1 COMENTARIU

  1. Cea mai buna emisiune tv pe care o astept cu mult drag si interes in fiecare duminica!Felicitari, Fuego!

Comments are closed.