Showbiz, Stiri

Duelul divelor! Andreea Mantea a biruit-o pe Anda Adam?!

Se pare că frumoasa brunetă i-a luat faţa, banii şi faima Andei Adam!

Mantea

După luni de pauză în care a făcut orice altceva decât televiziune, Andreea Mantea se pregăteşte să se întoarcă pe micul ecran, sub sigla Antenei 1. Bruneta este noua „burlăciţă”, dar ca să ajungă în postura asta a fost nevoie să o dea la o parte pe Anda Adam.

Bianca, la vremea aceea Drăguşanu, a deschis seria burlăciţelor de la Antena 1. Acum, este momentul ca o alta să intre în scenă. Condiţiile: trebuie să fie singură şi celebră. Judecând după asta, prima opţiune a producătorilor show-ului „Burlăciţa” a fost Anda Adam. Despărţită de Victor Slav de mai bine de un an, blonda avusese câteva relaţii pasagere, neconcretizate într-o iubire stabilă. Candidata ideală… până când în scenă a reintrat fotbalistul Cătălin Ţîră şi i-a pus inima pe jar. Anda s-a îndrăgostit nebuneşte şi implicată în această poveste nu a mai corespuns exigenţelor regulamentului.

anda_adam_sarbatori_2013_9b5bf3eea4

În aceste condiţii, semnarea contractului ar fi rămas în stand-by până la apariţia în peisaj a unei alte candidate… Andreea Mantea. Singură şi dezamăgită de relaţia pe care a avut-o cu tânărul Gabi Bădălău, bruneta şi-a arătat disponibilitatea de a lăsa bărbaţii să lupe pentru inima ei în „ringul” emisiunii „Burlăciţa” şi astfel, Anda a fost eliminată din ecuaţie. După o serie de negocieri intense, bruneta a bătut palma cu Antena 1 şi astfel va culege toţi laurii: faima pe care i-o conferă show-ul şi banii pe care i-i oferă contractul.

blank