Sport

Duel şoc pentru Steaua! A picat cu Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după dubla cu Sparta Praga iar astăzi şi-a aflat următorul adversar. Dacă antrenorul roş-albaştrilor îşi dorea să dea piept cu Porto sau Ajax, fundaşul Gabriel Tamaş a fost mult mai curajos şi a spus că şi-ar dori Manchester City.
Ei bine, tragerea la sorţi i-a scos Stele în cale chiar pe Manchester City şi astfel dorinţa lui Tamaş a devenit realitate. Primul meci al dublei urmează să se dispute la Bucureşti.

Noua echipă a lui Pep Guardiola era cel mai dificil adversar pe care îl putea întâlni Steaua în încercarea ei de a reveni în grupele Ligii Campionilor. Un lucru asupra căruia au insistat atât antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, cât şi starul vicecampioanei României, Nicolae Stanciu.

„E ceva deosebit să jucăm cu City, dar eu vreau un adversar mai slab.Cu oricine vom pica în afară de City, şansele vor fi 50-50%”, a spus Stanciu, la finalul partidei cu Sparta Praga, în care a reuşit o „dublă” care a asigurat calificarea Stelei în play-off.

Mult mai curajos a fost Gabi Tamaş. „Ne visăm cât mai sus, ne mobilizăm foarte bine cu echipele mari şi sper să picăm cu cea mai bună. Manchester City sau dacă e una mai bună ca City să picăm cu aia. Să îi scoatem pe ei, dacă vrem să ajungem în Champions League să jucăm cu cei mai bună şi să arătăm adevărata valoare”, a declarat experimentatul fundaş al roş-albaştrilor.

blank
blank