Meghan Markle, Ducesa de Sussex, i-a cerut agentului său să-i găsească un rol de super-erou la Hollywood, dorind să revină la actorie în condițiile în care ea și prințul Harry își caută independența financiară, anunță Daily Mail care, într-un joc de cuvinte, o numește „Meghan Marvel”.

Meghan Markle ar vrea să urmeze exemplul unor actrițe de primă mână, precum Scarlett Johansson, care au cunoscut gloria în astfel de roluri.

Meghan a semnat deja o înțelegere cu Disney pentru a-și oferi vocea unor personaje animate. Ducesa nu a făcut un secret din dorința ei de a reveni la actorie, iar Disney deține drepturile asupra personajelor Marvel, ceea ce ar putea deschide calea pentru un rol într-un film de acțiune.

Agentul lui Meghan, Nick Collins, de la Gersh Agency, spune că soția prințului Harry caută în mod activ un astfel de film pentru ea. „Meghan plănuiește o serie de întâlniri la Hollywood. Ea a făcut deja voiceover-ul pentru Disney, iar acum se spune că ea vrea un film de supereroi, ca voiceover sau chiar pe ecran”, a decalrat Collins.

Scarlett Johansson, Jessica Alba, Margot Robbie, Jennifer Lawrence și Halle Berry au jucat în filme cu supereroi. Filmele Marvel au format una dintre cele mai importante francize ale momentului.

Iar prințul Harry a spus: „Ce vrea Meghan, Meghan primește”, amintește tabloidul britanic, citat de Mediafax.