Regina Elisabeta a II-a, împreună cu Ducesa de Cornwall, au mulţumit voluntarilor pentru munca depusă în pandemie în timpul discuțiilor printr-un apel video cu reprezentanţii serviciului de voluntariat regal.

Regina Elisabeta a II-a nu a rămas indiferentă pentru munca pe care voluntarii au depus-o de la începutul pandemiei şi până în prezent.

Prin intermediul unei video-conferinţe cu reprezentanţi ai serviciului regal de voluntari, Regina, împreună cu Ducesa de Cornwall, a mulţumit oficial tuturor.

„Mulţumim din suflet tuturor pentru munca depusă în tot acest an pandemic. Nu am fi reuşit să ajungem aici fără voi”, a transmis Camilla, soţia prinţului Charles.

„Este foarte interesant să aud tot ce aţi făcut. Este o muncă minunată. Mulţumesc tuturor, şi celorlalţi voluntari care s-au oferit. A fost un real ajutor în toţi aceşti ani. A fost foarte plăcut să vă cunosc pe toţi”, a fost mesajul regiei Elisabeta.

Serviciul regal de voluntari a mobilizat peste un milion de persoane. Aceştia au dat o mână de ajutor persoanelor aflate într-o situaţie mai specială, au făcut cumpărături pentru cei vârstnici, iar de la începutul campaniei de vaccinare s-au împărţit în mai multe centre.

Citeste si...
Desuurile unui fost model, ignorate chiar de vecinul de scaun