Kate, ducesa de Cambridge, s-a plasat în izolare şi şi-a anulat angajamentele oficiale după ce o persoană cu care a intrat în contact a fost ulterior testată pozitiv pentru Covid-19.

„Săptămâna trecută, ducesa de Cambridge a intrat în contact cu cineva care ulterior a fost testat pozitiv pentru Covid-19”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Kate Middleton nu prezintă simptome
„Alteţa Sa Regală nu prezintă simptome, dar urmează toate recomandările guvernamentale relevante şi s-a plasat în izolare acasă”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Kate, soţia nepotului reginei Elisabeta a II-a, prinţul William, a participat la o serie de evenimente săptămâna trecută. Cel mai important, turneul de tenis de la Wimbledon.

Ducesa de Cambridge urma să fie prezentă luni, 5 iulie, la un eveniment dedicat celei de-a 73-a aniversări a Serviciului Naţional de Sănătate din Marea Britanie, alături de soţul ei, William, care nu trebuie să se plaseze în izolare. William s-a îmbolnăvit de Covid-19 în luna aprilie a anului trecut, cam în aceeaşi perioadă cu tatăl său, moştenitorul tronului britanic, Prinţul Charles.