Showbiz, Stiri

Dubiosul trecut al Laviniei Pârva

Lavinia Pârva, ameninţată de iubitul din puşcărie!

media_136568854314274500

Recunoscută săptămâna trecută, relaţia dintre Ştefan Bănică jr şi Lavinia Pârva a născut deja numeroase controverse în rândul celor care îi cunosc. Dacă Andreea Marin s-a arătat dezamăgită, iar Ştefan Bănică susţine că relaţia este încă la început, trecutul Laviniei pare să fie cel dezbătut acum…

0-324117-laviniaparvaarhiv_a5f461b113

Încă din adolescenţă, Lavinia Pârva şi-a dorit celebritatea, ajungând în studioul lui Dan Junioru din Timişoara, oraşul ei natal, unde a înregistrat primele piese. „Avea 17 ani atunci când am cunoscut-o. Avea bube pe faţă, era o fată simplă şi fără prea mare talent. Falsa şi mereu îmi spunea Dan Junioru că trebuie să îi pună ecouri pe piesă. Lavinia spunea la acea vreme că îşi doreşte să ajungă şi ea ceva în viaţă. Era vai şi amar de ea, se îmbrăca prost. Mie nu îmi plăcea de ea, era urâtă, nu avea nici silicoane cum are acum…”, a povestit, pentru „ring”, cântăreţul de muzică etno Marius Baldovin, care înregistra şi el, la acea vreme, în studioul lui Dan Junioru.

3777-96247-lavi_c6eacdcd62

În acea perioadă, Lavinia avea o relaţie cu un bărbat care se pare că se afla în închisoare, dar care o mai ajuta să-şi plătească piesele la studioul de înregistrări. „Era o fată tăcută, nu prea avea nici haine, o fată simplă. Plătea piesele, ea avea şi un iubit dar era în puşcărie, Frizeru îl chema. Cred că ei îi era frică de el, că o ameninţa, îi răspundea tot timpul, era supusă. Nu am mai ţinut legătura cu ea. Era o fată simplă, dar de treabă. Mi-ar plăcea să mai vorbesc cu ea”, i-a dezvăluit Dan Junioru lui Marius Baldovin despre Lavinia.

 Mai mult decât atât, Baldovin susţine că el nu crede în relaţia dintre Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. „Nu cred în iubirea asta a lor. Mai mult de un an nu-i văd împreună. Bănică poate că simte ceva pentru ea, dar ea sigur vrea să se lanseze, că nu s-a mai auzit de ea. Cred că vrea să devină cunoscută prin scandal”, a mai spus Baldovin, care crede că bruneta vrea doar celebritate.

blank