Actualitate, Stiri

Drastic! Gică Popescu refuză să facă ce a făcut Gigi Becali

După ce l-a văzut pe latifundiar, Baciul nu mai vrea regim deschis

 er543 (3)

Fostul international care isi ispaseste pedeapsa la Penitenciarul Rahova refuza sub orice forma sa fie trecut la regim deschis si pus la munca, de teama sa nu fie vazut si haituit de curiosi!

er543 (4)

George Copos, Mihai Stoica si Gica Popescu sunt trei dintre inculpatii din lotul condamnatilor in “Dosarul Transferurilor”, care isi executa pedeapsa in regim inchis. Cel care a starnit cea mai multa compasiune in opinia publica, fostul international Gica Popescu este unul si dintre cei mai afectati, mai ales ca recent si-a pierdut si tatal.

er543 (5)

Fostul international a primit o condamnare de trei ani si o luna, si a ajuns coleg de celula cu George Copos si Mihai Stoica. Surprinzator in acest caz este faptul ca desi ar putea fi mutat intr-un alt penitenciar si sa beneficieze de conditii mai bune, “Baciul” sub un pretext absolut incredibil.

“A vazut ce a patit Gigi Becali, la Poarta Alba, cand a fost scos sa lucreze, si toata lumea a stat geana pe el. El nu vrea sa fie vazut de nimeni in situatia asta pentru ca sufera prea mult si are demnitate. Prefera sa raman la Rahova si sa nu mai stie nimic despre el”, a marturisit un apropiat al lui Gica Popescu.

er543 (2)

Aceasta experienta l-a schimbat nu doar pe “Baci”, ci si pe sotia lui, cea care il viziteaza cat poate des, iar de fiecare data cand iese din camera de vizita o pufneste plansul cand isi lasa in spate sotul, intre patru pereti.

Desi au fost multi cei care au cerut gratierea lui Gica Popescu, acest lucru a fost refuzat de catre presedintele Traian Basescu.

blank