La Galați, copil internat în urma unei bătăi primita de la tată
Actualitate, Featured

Dramatic: La Galați, copil internat în urma unei bătăi primita de la tată

Un băiat de 10 ani a ajuns la Spitalul de Urgență pentru Copii la Galați după ce a fost bătut de tatăl său.

Darius, băiatul de 10 ani, a fost victima violenței tatălui său de mai multe ori de-a lungul timpului. Dupa ultima bătaie a reușit să fugă de acasă și să se refugieze la bunica paternă care îl crescuse de mic până la 6 ani. Tot ea a anunțat ambulanța și poliția solicitând acestora să îl rețină pe fiul violent.

Vecinii barbatului de feresc să vorbească despre vecinul lor, în special de frică.

Copilul este internat acum cu mai multe traumatisme la cap si la membrele superioare impreuna cu bunica lui. El a avut nevoie de 5 zile de spitalizare pentru rănile fizice, dar și de tratament psihologic de specialitate pentru că era speriat.

Familia lui Darius La Galati s-a destrămat în urmă cu câțiva ani și în urma procesului de divorț mama a câștigat custodia copilului, dar teroarea a continuat și mama și-a lăsat copilul bunicii paterne și a dispărut. Protectia Copilului încearcă să identifice și să o descopere pe mamă pentru a reface cât de cat familia, iar pe tatăl violent să-l decada din drepturi definitive.

Agresorul a fost retinut 24 de ore și ulterior a primit din partea procurorului de caz doar o sentință de control judiciar. Procurorul de caz a considerat că individul nu prezintă un pericol public și nu a solicitat instantei un mandate de arestare.


blank