International, Stiri

Dramatic. Brian May, suspect de o boală cruntă

Al doilea membru al trupei Queen, după Freddie Mercury, afectat de o maladie groaznică!

  brian_may

Brian May, chitaristul formaţiei Queen, a dezvăluit, într-un articol publicat pe site-ul personal, că trebuie să facă o serie de „analize medicale urgente” pentru a descoperi dacă suferă de o formă de cancer osos, muzicianul având dureri de spate cumplite.

Starul în vârstă de 66 de ani, care a suferit o operaţie de înlocuire a unui genunchi, anul acesta, a declarat că durerile i-au afectat capacitatea de a sta în picioare, informează dailymail.co.uk.

Medicii i-au recomandat să efectueze analize suplimentare, după ce testul iniţial RMN (imagistică prin rezonanţa magnetică nucleară, n.r.) a arătat „anomalii ale oaselor”.

Muzicianul a publicat, luni, pe site-ul personal un mesaj în care a spus că va fi supus unui nou test RMN, afirmând că este un „optimist precaut”, având în vedere că nu a fost descoperit până acum niciun indiciu că ar putea avea cancer.

El a declarat: „În preajma Crăciunului, am făcut mai multe teste succesive de sânge, cu ultrasunete şi diferite analize pentru a determina dacă sufer de vreun tip de cancer”.

„Acum, când auzi cuvântul care începe cu ‘c’, ceva se întâmplă în interiorul tău… desigur. Am văzut atât de mulţi prieteni de-ai mei care s-au luptat cu această boală… şi tatăl meu a pierdut lupta cu cancerul la 66 de ani, exact aceeaşi vârstă pe care o am eu acum. Aşadar, în zilele ce au trecut, am avut diferite stări de nelinişte”, a mai declarat acesta.

May, care a condus o campanie împotriva sacrificării bursucilor, a spus că a început să simtă „dureri mari ale spatelui” la o distanţă de trei luni după ce a suferit o intervenţie chirurgicală de înlocuire a unui genunchi, în luna august.

Mulţumind fanilor pentru mesajele de susţinere, acesta a afirmat: „Am fost copleşit de minunatele mesaje pe care mi le-aţi trimis”. „Citind experienţele voastre şi văzând curajul, speranţa şi soluţiile, toate acestea au reprezentat ceva senzaţional pentru mine”, a mai scris acesta.

De asemenea, muzicianul a precizat că doctorii sunt pozitivi şi că i-au spus că şi în cazul în care testele vor arăta o formă de cancer, va fi cel mai probabil tratat cu succes. Acesta a adăugat: „Lucrul minunat cu adevărat este că analizele au eliminat nişte lucruri foarte urâte”.

Brian May este căsătorit cu actriţa Anita Dobson.

Trupa Queen a lansat 15 albume până la destrămarea sa, în 1991, după decesul lui Freddie Mercury, din cauza maladiei SIDA. Artistul a murit la 45 de ani, pe 24 noiembrie 1991, la o zi după ce a anunţat în mod public că este bolnav de SIDA.

Piese ca „Bohemian Rhapsody” şi „Don’t Stop Me Now”, compuse de Mercury, au intrat în panteonul rockului şi o nouă generaţie de artişti, printre care Lady Gaga, Robbie Williams, Foo Fighters şi Muse, revendică influenţa trupei Queen.

 

 

 

blank