International, Stiri

Drama sopranei care a încercat să se sinucidă în Franţa, Diana Croitoriu

 Prietenii și rudele au alertat poliția franceză după ce au citit mesaj alarmant și tulburător scris de soprana Diana Croitoriu, în vârstă de 34 de ani, stabilită în Franța. Artista a fost salvată la timp și a povestit calvarul pe care îl trăiește.

730986l-640x0-w-40f22cc6

“Peste puţin timp am să spun adio vieţii şi fiului meu. Viaţa mea în Franţa m-a omorât! Adio, ne vedem în Rai. Doamne, Iartă-mă! Diana”, a scris pe Facebook luni seară, soprana Diana Croitoriu, stabilită în Franța.

Potrivit ziarului Adevărul, ea a fost găsită încă în viaţă, după ce ar fi luat, timp de mai multe zile, fără măsură, medicamente psihotrope, pentru a uita calvarul pe care-l trăieşte. Una dintre prietenele artistei a scris pe internet că fostul soţ al Dianei a fost contactat, iar acesta a alertat poliţia locală franceză, apoi soprana a fost dusă de urgenţă la spitalul din localitate.

Diana Croitoriu era apreciată pe plan profesional și avea un fiu de 6 ani, Gabriel, astfel că gestul ei i-a șocat pe cunoscuții săi.
Nimeni nu știa însă drama pe care românca în vârstă de 33 de ani o trăia în Franța.

Diana a plecat din țară la 19 ani, cu gândul de a deveni o mare soprană, cunoscută în toată lumea. Ea a povestit pentru Libertatea că fostul său iubit, Alexis L., căruia i-a dăruit un băieţel, acum în vârstă de 6 ani, îi interzice să-și vadă sau să-l aducă în România în vacanţe. “De ani mulţi îndur bătăi şi jigniri ca să pot să fiu alături de copilul meu, Gabriel. Alexis îmi spune că sunt o româncă înapoiată şi că nu-şi lasă fiul să vină în România, o ţară din Evul Mediu. Mor fără fiul meu. De 72 de ore nu am mâncat nimic”, a declarat aceasta de pe patul de spital din Charleville.