Showbiz, Stiri

Drama nestiuta a Adinei Buzatu!

Stilistul Adina Buzatu este in doliu, dupa ce tatal ei s-a stins in cursul zilei de miercuri. La prima vedere, informatia pare sa fie o stire secundara intr-o avalansa de noutati petrecute in lumea mondena. Insa, va garantam ca este mai mult de atat.

media_142617726654627500

“Doamne, este atat de greu! Astazi taticul meu cel bun si intelept a plecat din lumea aceasta! Va ramane intotdeauna langa mine si langa toti cei care il iubesc! Iti multesc tati pentru dragostea ta si pentru toate lucrurile minunate pe care le-am invatat de la tine, pentru solutiile intelepte dar si pentru glumele tale menite sa schimbe lumea intr-una mai buna si mai frumoasa!” scria Adina Buzatu in urma cu doua zile, in postarea care anunta decesul tatalui sau.

Fara sa dea mai multe amanunte si continuand sa fie diplomata, Adina Buzatu indraznea astfel sa vorbeasca pentru prima data in public despre drama cumplita pe care a trait-o in ultima vreme.

media_142617725130463900

O perioada in care, in ciuda problemelor de sanatate ale tatalui sau, stilistul si-a continuat activitatea si a facut tot posibilul sa nu se vada nimic din ceea ce traia acasa. Suferinta sa a inceput in urma cu trei-patru luni cand tatal sau a facut un accident cerebral vascular. Pe scurt, vasele de sange i s-au spart la cap si creierul i-a fost inundat cu sange. Desi ar fi putut sa ii curme viata intr-o secunda, episodul a fost depasit, barbatul ajungand sa fie paralizat la pat, intubat si dependent de ajutorul persoanelor din jur. A urmat o lunga perioada de spitalizare si, ulterior, tatal Adinei Buzatu a fost trimis acasa, medicii spunandu-i vedetei ca recuperarea lui se va produce anevoios… daca se va produce.

In ciuda eforturilor si a ingrijirii atente asigurata de medici si asistente aduse acasa, starea parintelui s-a degradat de la o zi la alta si au aparut complicatiile specifice persoanelor care sunt imobilizate la pat. In plus, la inceputul acestei saptamani, medicii au decis sa se treaca pe hranirea artificiala a pacientului. Si asta in ciuda faptului ca barbatul avea mintea limpede si clara si un trup care nu-l mai asculta si se topea de la o zi la alta. Adina Buzatu a povestit prietenilor ca facea efoturi colosale sa nu planga in fata tatalui ei, iar cu o zi inainte de moartea lui, banuind ca veselia Adinei era de fatada, barbatul si-a intrebat fiica ce ii ascunde. Cu un efort de vointa extraordinar, Adina Buzatu s-a controlat si a reusit sa ii ascunda faptul ca simtea moartea peste tot in jurul ei. Tatal Adinei Buzatu avea sa se stinga o zi mai tarziu.