Actualitate, Stiri

Dramă în familia Sandei Ladoşi!

Soţul cântăreţei, arestat pentru 29 de zile, la câteva ore după ce a fost eliberat

5

 

 Stefan Tache, sotul Sandei Ladosi, a fost arestat in urma cu putin timp, la cateva ore dupa ce fusese eliberat de magistrati, dupa ce retinerea de 24 de ore expirase. Hotararea nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs.

Tribunalul Bucuresti a emis mandatul de arestare pentru Stefan Tache in jurul pranzului, omul de afaceri fiind acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani. El a fost audiat timp de 9 ore impreuna cu alti cinci inculpati din dosar, insa abia acum s-a luat decizia.

Stefan Tache a aflat decizia acasa, dupa ce dimineta la 06 a parasit instanta. El va fi dus in arestul Politiei Capitalei.

Omul de afaceri Stefan Tache este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce s-a folosit de firme fantoma pentru a face mai mutle tranzactii ilegale.

sanda_ladosi11_87882300

Sanda Ladoşi şi Ştefan Tache au doi copii: un băiat de 6 ani, Bogdan, și o fetiță în vârstă de patru ani, Elena. Sanda Ladoși și Ștefan Tache și-au trăit iubirea departe de lumina reflectoarelor, aparițiile acestora fiind mereu foarte discrete și destul de rare.