Sport, Stiri

Drama care a impresionat lumea tenisului: Nu mai pot, lacrimile nu se opresc

Lumea tenisului este intristata de o drama, dupa ce o fosta jucatoare a murit la doar 30 de ani, rapusa de o boala necrutatoare.

barbat_trist_poza_77182700

La doua luni si jumatate de la decesul britanicei Elena Baltacha, tatal fostei sportive a marturisit, cu ochii in lacrimi, ca nu-si poate reveni.

“Nu ne mai putem uita la tenis. Am fost invitati si la Wimbledon, dar nu ne-am dus. Peste tot, cand vedem tenis, ne aducem aminte de Elena si de faptul ca nu mai este printre noi. Nu pot nici macar sa ma uit la televizor. Nu mai pot, lacrimile nu se opresc”, a spus Sergei Baltacha, citat de presa britanica.

Britanica Elena Baltacha, fosta ocupanta a locului 49 in clasamentul WTA, a incetat din viata, pe 4 mai 2014, la cateva luni de la retragerea din tenis.

Elena Baltacha a acuzat probleme la ficat inca de la varsta de 19 ani, insa a continuat sa joace tenis. Din 2014 a fost diagnosticata cu cancer si a pus capat carierei sportive.

Cu 11 titluri ITF in palmares, Elena Baltacha a atins apogeul carierei in 2010, cand s-a aflat pe locul 49 in lume.

Fosta sportiva a fost cea mai buna jucatoare de tenis a Angliei timp de 132 de saptamani, prin prisma locurilor din clasamentul WTA.