Mirela Oprişor, cunoscută ca Aspirina din Las Fierbinți, a dezvăluit care a fost marele regret al vieții ei, dar și cum gestionează pe ecran relația cu soțul ei, Mimi Brănescu.

Mirela Oprişor, actrița care a devenit cunoscută publicului pentru rolul Aspirina, din Las Fierbinți, a dezvăluit într-un interviu recent că cel mai mare regret al vieții ei e faptul că nu a avut mai mulți copii. Actrița, care este deja mama unei fetițe, a declarat că ar fi vrut să aibă chiar trei sau patru copii, însă acest fapt nu a fost posibil din cauze medicale.

„Din păcate, acesta va fi regretul vieții mele, că nu am făcut mai mulți copii și nu i-am făcut pentru că nu i-am vrut, ci pentru că nu s-a mai putut. Probabil din această cauză există această frustrare, dar cred că făceam față cu brio și la trei-patru copii” a menționat actrița Mirela Oprişor.

Mirela Oprișor despre relația de muncă cu soțul ei: „Nu e tot timpul ușor, dar nici greu nu mi se pare”
Îndrăgita actriță din Las Fierbinți a vorbit despre relația cu soțul ei, actorul și scenaristul Mimi Brănescu. Actrița a dezvăluit cum este să împartă locul de muncă cu soțul ei, mai ales că amândoi sunt firi creative, cu viziuni propri și personalități foarte puternice. Mimi Oprișor a fost extrem de sinceră și a mărturisit că nu sunt mereu în acord unul cu celălat, dar au învățat să-și respecte părerile unul altuia.

„Probabil așa se spune că relațiile personale nu trebuie amestecate cu cele personale, dar eu nu știu cum e altfel. Dacă suntem noi actori, iar Mimi mai e și scriitor, noi ne-am educat să trăim așa și să ne înțelegem. Evident că uneori avem și discuții în contradictoriu, uneori nu ne place ce facem, e normal. Nu e tot timpul ușor, dar nici greu nu mi se pare. Am învățat să trăim așa, unul cu celălalt, și e foarte bine.”, a declarat Mirela Oprișor