Există, de asemenea, o continuare a nemulțumirilor dintre Drake și Kanye care îi vor mulțumi pe fani: de îndată ce Kanye lansează un album, își folosește discul pentru a dansa cu Drake. „Certified Lover Boy” este lansat pe 3 septembrie 2021. Astăzi am văzut o copertă realizată de artistul Damien Hirst.

După multe amânări, nu la fel de multe ca „Donda” a lui Kanye, „Certified Lover Boy” a fost înregistrat în 2019-2021. Pandemia și lockdown-ul și-au lăsat amprentă. Singura muzică nouă auzită pe LP a fost „Laugh Now Cry Later” lansat pe 14 august 2021. Acest disc este doar al șaselea album de studio al lui Drake și va ajunge prin OVO Sound, compania de discuri a rapperului canadian, precum și prin Republica. Ar fi trebuit să sosească în toamna anului 2020, dar a fost amânată până în ianuarie 2021 și apoi s-a mutat din nou după ce ligamentul lui Drake a fost rupt.

Rapperul și-a folosit dragostea de baschet pentru a dezvălui la Centrul Sportiv ESPN data la care LP va sosi pe 3 septembrie. Această lucrare a apărut la începutul acestei săptămâni și este o lucrare realizată de Damien Hirst. Coperta i-a uimit pe fani, deoarece părea un jurnal de actualizări iOS care anunța emoji-uri noi. Această copertă este o colecție de 12 emoji, inclusiv femei însărcinate cu diferite nuanțe de haine și diferite tonuri de piele.

Ultimul album de studio al lui Drizzy a fost „Scorpion” în 2018, iar banda de amestecare „Dark Lame Demo Tapes” a apărut în aprilie 2020, cu un total de 14 piese și multe colaborări. Pe ei au apărut Chris Brown, Giveon, Young Thug și Playboi Carti. Drake nu a fost în zadar în 2021. A lansat un EP numit „Scary Hours 2” în martie 2021 și a apărut în lungmetrajul alături de artiștii Smiley (nu ai noștri) și Brent Faiyaz. În mai, a colaborat cu Nicky Minaj și Lil Wayne la „Seeing Green” și a colaborat, de asemenea, pe mai multe piese cu DJ Khaled și Future. De asemenea, artistul deține propriul său brand de canabis și a câștigat premiul „Artistul Deceniului” la Billboard Music Awards 2021.

Înapoi pe copertă, britanicul Damien Hirst este considerat unul dintre artiștii șocanți din ultimele decenii. Lucrările sale includ cranii umane incrustate cu diamante și multe carcase de animale scufundate în formaldehidă. Recordul unei lucrări semnate de Hirst este de 13,4 milioane de dolari, care a fost plătit în 2008 pentru un vițel mort într-un container imens de formaldehidă.