Bianca Drăgușanu și viitorul soț, Gabi Bădălău, au pus la cale planul de a avea un copil anul viitor. Cei doi au vizitat o clinică de fertilizare in vitro din Turcia și speră că vor afla că vor deveni părinți chiar înainte de nuntă!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor deveni părinți în 2022. Bianca Drăgușanu, 39 de ani, mai vrea un copil, motiv pentru care, alături de Gabi Bădălău, a demarat un plan elaborat în acest sens. Iar dorința este pe cale să i se îndeplinească.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor deveni părinți în 2022

Bianca Drăgușanu a născut primul copil în căsnicia cu Victor Slav. Sofia Natalia Slav a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Și viitorul ei soț a experimentat rolul de părinte în timpul mariajului cu Claudia Pătrășcanu: Gabriel Alexandru s-a născut în 2015, iar fratele lui mai mic, Nicolas Mihail, a venit pe lume pe 24 ianuarie 2017.

La începutul acestui an, Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze apropiate într-o stațiune de la munte în decembrie 2020. Cei doi au petrecut o vacanță de fițe în Dubai și, ulterior, au poposit câteva zile bune în Insulele Maldive. Într-una dintre serile calde, fosta prezentatoare a fost filmată în timp ce înota topless într-o piscină.

„Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat@, a declarat fosta prezentatoare în cadrul unei ediții a emisiunii „Teo Show”, difuzată în urmă cu trei luni.