Showbiz

Dragoste la orice vârstă! A cerut-o în căsătorie la 95 de ani!

Se spune că dragostea nu are vârstă și Doreen și George sunt cei care demonstrează asta cu prisosință. El are 103 ani, iar ea are 91. Sunt cel mai bătrân cuplu din lume și, prin prezența lor, întăresc ideea că iubirea nu are o vârstă limită.

Doreen și George au început să aibă o relație în 1988, atunci când el avea 76 de ani și tocmai divorțase, iar Doreen, văduva unui mariaj de 36 de ani, locuia în Kent. După doi ani, cei doi au decis să se mute împreună și au rămas împreună de atunci.

George s-a născut în Londra, în 1912 și a făcut parte din Royal Air Force (RAF), ca antrenor, încă din 1933. A fost un pugilist talentat și pasionat, câștigând toate meciurile pe care le-a avut vreodată. După ce a părăsit RAF, în 1958, George Kirby a avut mai multe locuri de muncă, inclusiv de manager de restaurant, șofer și grădinar.

Doreen s-a născut în Brixton, în 1923, și a lucrat ca dactilograf. A fost implicată în documente și transcrieri din instanță. Femeia a menținut o formă fizică bună, făcând yoga în fiecare săptămână.

Cei doi au stabilit un record mondial pentru cel mai bătrân cuplu mire și mireasă, un record ce a rămas de neegalat încă de la 1 februarie 2002, când francezii François Fernandez (născut în 1906) și Madeleine Francineau (născută în 1907) s-au căsătorit, având însumat 190 de ani și 126 de zile împreună.

Cel mai bătrân cuplu din lume duce o viață fericită și linștită alături de cei dragi! George a decis să își ceară partenera în căsătorie chiar de Ziua Îndrăgostiților, în 2015. Nunta a avut loc de ziua mirelui, pe 13 iunie.

Cei doi bătrânei simpatici nu au vrut să primească cadouri ci să se facă niște donații în numele lor.
„Era și timpul, serios! Doreen mă face să mă simt tânăr și pot să spun că sunt convins că ne vom petrece restul vieții împreună. Luam cina și am întrebat-o pe Doreen dacă ar vrea să fie soția mea pentru o scurtă perioadă de timp. Am fost atât de fericit când a spus că da!”, a spus George Kirby când s-a căsătorit cu Doreen.

Citește și  Cabral, crize de gelozie în mijlocul emisiunii

„Nu am fost o mireasă cu obrajii înroșiți, dar am fost emoționată. A fost o zi minunată”, a spus și femeia.

blank