Showbiz, Stiri

Dragoş Ţânţăreanu a făcut ceremonia în mare secret

Cristian Ţânţăreanu şi soţia lui nu au fost invitaţi la botezul nepoatei

tantareanu dragosFiul lui Ţânţareanu şi-a botezat în mare secret fetiţa pe care o are cu Adriana Nicolae, dar bunicii paterni nu au fost invitaţi.

Fetiţa s-a născut la sfârşitul lunii aprilie, mama fiind actriţa si instructoarea de fitness, Adriana Nicolae. Tatăl, mult timp ţinut secret de mamă, este nimeni altul decât Ţânţăreanu Jr. Este cel de-al doilea copil pe care artista i-l dăruieşte lui Dragoş Ţânţăreanu (40 de ani) şi asta deşi este căsătorit cu o altă femeie şi are doi copii cu acesta.

Dar cu dragostea nu te poţi pune, chiar dacă unul dintre cei implicaţi trăieşte o viaţă paralela, cu o altă femeie decât soţia oficială. Este şi cazul lui Ţânţăreanu jr, fiul cel mare al afaceristului Cristian Ţânţăreanu, cel care în primavara acestui an a devenit tătic pentru a patra oară.

Deşi toată lumea ştie că sunt împreună, cei doi fac tot posibilul să-şi protejeze viaţa privată, evenimentele din familia lor petrecându-se în spatele uşilor închise. Iar ultima distracţie de acest fel a avut loc recent, când Dragoş şi Adriana Nicolae şi-au creştinat fetiţa în cadrul unei ceremonii mai mult decât discrete, unde bunicii paterni nu au fost chemaţi, iar invitaţii au fost aleşi pe sprânceană.

„Pe mine nu mă interesează ce face el în casa lui. Noi doi, eu cu fii-miu, avem o relaţie rece. Nu e de azi, de ieri, aşa e de ani de zile. Nu l-am dezmoştenit cum zice lumea, asta e o aberaţie, dar am îngheţat relaţiile şi nu comunicăm. De botez ştie nevastă-mea şi spune că a avut loc deja. Nu ne-a chemat şi nici nu ne aşteptam să o facă. Îi transmit să-i trăiască copiii şi să fie fericit. În rest, nimic, fiecare îşi vede de-ale sale”, a declarat Cristian Ţânţăreanu în presă.

blank