Dragoș Săvulescu
Actualitate, Featured

Dragoș Săvulescu, petreceri non-stop în Mykonos. Ce se întâmplă cu omul de afaceri condamnat în România și prins în Grecia

Dragoș Săvulescu a fost plasat sub control judiciar în Grecia, după ce polițiștii l-au descoperit ca urmare a unor poze postate pe Instagram. Cu toate acestea, omul de afaceri petrece non-stop.

Conform AS.ro, fostul acționar al echipei Dinamo continuă să petreacă în așteptarea procesului, care va avea loc în luna septembrie. Condamnat în România la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare, în Dosarul Retrocedărilor, Săvulescu a fost prins de polițiștii greci în această lună.

Dragoș Săvulescu, petreceri non-stop în Mykonos, alături de Angela Martini
Săvulescu a fost plasat sub control judiciar și procesul va avea loc în luna septembrie, când ar putea fi extrădat în România. Între timp, Săvulescu și-a prelungit pentru încă două luni contractul de închiriere al unei vile de lux din Mykonos. Fostul acționar de la Dinamo plătește lunar o chirie de 87.500 de euro pentru a sta pe “Insula milionarilor”, alături de modelul Angela Martini, Miss Albania în 2010.

Săvulescu și partenera sa, Angela Martini, sunt tratați regește în Mykonos. Vila de lux în care își petrec vacanța are opt camere și două piscine. Mai mult decât atât, cei doi beneficiază și de gărzi de corp, servicii spa și un un bucătar personal.

Iubita lui Dragoș Săvulescu, fotomodelul de naționalitate albaneză Angela Martini, a postat pe contul public de Instagram, la story, imagini cu omul de afaceri în Mykonos, cu câteva ore înainte ca acesta să fie reținut.

Cum l-au găsit polițiștii pe Dragoș Săvulescu
Angela Martini nu a precizat locația în care se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a postat și ea imagini, pe contul de Instagram, în care a titrat “Mykonos”.

Dragoș Săvulescu ar fi fost prins în zona morilor de vânt a stațiunii, care este urmărită de Interpol din cauza persoanelor care au legături cu lumea interlopă.

Fostul acționar al lui Dinamo se afla la bar, alături de doi prieteni, și nu a opus rezistență în momentul în care a fost arestat.

Judecătorii au decis ca omul de afaceri Dragoș Săvulescu să fie pus sub control judiciar în Grecia. Acesta nu poate părăsi țara până când nu va fi judecată cererea de extrădare în România.