Dragoș Bucur
Actualitate

Dragoș Bucur lansează un proiect cu criptomonede: „Veniturile din acest domeniu au crescut în România de până la 10 ori față de anul trecut”. Ce afaceri mai are actorul

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. De-a lungul anilor, acesta a jucat în numeroase filme românești, dar și scenele marilor teatre. Pe lângă asta, și-a construit o carieră și în televiziune, fiind jurat la „Românii au talent’. Actorul are ceva vechime și în mediul de business, însă, după cum a anunțat recent, se pregătește să lanseze un proiect cu criptomonede. Iată declarațiile acestuia!

Dragoș Bucur este un cunoscut om de televiziune, dar și un actor de succes. O bună bucată de vreme, acesta a fost prezentator al emisiunii „Visuri la cheie’, însă a renunțat la proiect pentru că își dorea să se concentreze pe actorie. Ulterior, Dragoș Bucur a revenit în televiziune și a semnat tot cu Pro TV, de această dată în calitate de jurat al emisiunii „Românii au talent’, alături de Andra, Andi Moisescu și Mihai Bobonete.

Dragoș Bucur

Atunci când nu se află pe scenă sau în platoul de filmare, Dragoș Bucur își dedică timpul afacerii sale. Puțini sunt cei care știu că prezentatorul TV este și antreprenor, domeniu în care a intrat de mai bine de 10 ani.

Dragoș Bucur lansează un proiect cu criptomonede

Juratul de la „Românii au talent’ spune că își dorea să intre pe piața criptomonedelor de ceva vreme, mai exact 5-6 ani. Dragoș Bucur a făcut deja prima investiție în acest domeniu, iar proiectul gândit de el va fi lansat în toamna acestui an.

„Proiectul cu criptomonedele este unul la care mă gândesc de mult timp, probabil de 5-6 ani și cred că momentul este unul prielnic. Piața trece prin schimbări majore, interesul publicului a crescut, subiectul este deja în mainstream, iar veniturile din acest domeniu au crescut în România de până la 10 ori față de anul trecut. În toamna acestui an voi lansa acest proiect de suflet și îmi doresc să aibă succesul pe care eu și partenerii mei îl estimăm’, a spus Dragoș Bucur.

Ce alte afaceri mai are Dragoș Bucur

Din anul 2010, Dragoș Bucur deține școala Actoriedefilm.ro Company împreună cu Alexandru Papadopol și Dorian Boguță, Platourile Giulești, cele mai mari platouri de filmare din București, împreună cu Dorian Boguță.

Pe lângă acestea, fostul prezentator de la „Visuri la cheie’ mai este proprietarul unei cofetării artizanale, pe care o deține împreună cu soția lui, Dana Nălbaru.

„Întotdeauna mi-am dorit să am proiecte personale care să îmi ofere libertate și independență și să pot lucrez remote, din rulota parcată pe o plajă în Grecia’, a mai declarat aCTORUL.

Sursa foto: Facebook

blank