Ies la iveala informații surprinzătoare, după ultimatumul lansat de președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea! Potrivit informațiilor noastre, s-ar fi dat un ordin contrar celor cerute de șeful PSD.
Conform unor surse bine informate, în contextul avertismentului dat de Liviu Dragnea

Acesta este al doilea mare avertisment pe care șeful PSD l-a transmis public, după cel din luna decembrie a anului trecut, când Dragnea, ca și acum, le-a cerut președinților Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Autorității Naționale Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor să nu mai intre în țară alimente pline de otravă.

Conform surselor noastre, recent, în loc să pună accentul pe fructele și alimentele nesănătoase, conducerea ANPC ar fi dat ordin, la nivel național, ca prioritar să fie controlul asupra cimitirelor și automatelor de cafea.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, în ședințele ANPC i s-ar fi sugerat președintelui Marius Pîrvu că altele ar trebui să fie prioritățile Autorității, cum ar fi alimentele nesănătoase.

Cu toate acestea, Marius Pîrvu ar fi rămas ferm pe poziții.

Bugetul.ro a întrebat Biroul de Presă al ANPC dacă este adevărat că Marius Pîrvu a cerut, la nivel național, să se controleze toate cimitirele și automatele de cafea, însă, până la publicarea articolului de față, nu am primit niciun răspuns.

De data asta, Liviu Dragnea nu se mai joacă
„Eu le transmit un ultim avertisment celor de la Autoritatea Sanitar-Veterinară, celor de la Protecţia Consumatorului, Antifrauda şi Vămile. Dacă într-un timp foarte scurt nu vor reuşi să realizeze un sistem prin care în România să nu mai intre marfă de contrabandă, mă refer în special la legume şi fructe, dacă nu vor fi în stare să analizeze fiecare fructă, fiecare fruct, fiecare legumă care intră în România să nu mai intre ceva nesănătos, atunci mai bine să plece acasă sau de unde au venit”, a afirmat, miercuri, Liviu Dragnea.

După ultimatumul lansat de Liviu Dragnea, tot miercuri, premierul Viorica Dăncilă l-a schimbat pe șeful de la Antifraudă. Şeful Direcţiei Generale Antifraudă, Virgil Pîrvulescu, a fost schimbat din funcţie, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, publicată în Monitorul Oficial.