Showbiz, Stiri

Două vedete şi-au lăsat fără job-uri foştii soţi!

Ce au avut în comun Gabriela Cristea şi Teo Trandafir cu viitorul „foştilor”

Gabi4

Divorturile cu scandal de anul trecut le-a afectat cariera celor doi fosti mari sportivi, Marcel Toader si Constantin Iosef. Angajati ai Federatiei de Rugby, cei doi au fost concediati de mai-marii institutiei la care erau angajati.

Ce au in comun Marcel Toader si Constantin Iosef? Ei bine, in primul rand, pasiunea pentru rugby, amandoi fiind doi jucatori de renume in acest domeniu.

Gabi2

Pe de alta parte, cei doi mai au in comun faptul ca au fost casatoriti fiecare cu cate o persoana publica. Marcel Toader, cu Gabriela Cristea, iar Constantin Iosef cu Teo Trandafir. Intre timp, ambii rugby-isti au divortat de cele doua vedete, insa nu oricum, ci cu mare tam-tam.

Daca Iosef a incercat, totusi, sa pastreze discretie absoluta, Marcel Toader a dezvaluit cele mai ascunse secrete ale mariajului sau. In prezent, pe plan sentimental, fiecare dintre ei si-a refacut imediat viata in bratele altor femei, insa, pe plan profesional, lucrurile nu stau atat de bine pentru afaceristi.

Gabi1

Surse din anturajul celor doi ne-au marturisit ca, atat Marcel, cat si Constantin, au fost dati afara de la Federatia Romana de Rugby, unde ocupau functia de antrenori.

Aceleasi surse ne-au marturisit ca presedintele FRR, Alin Petrache, nu a fost de acord ca numele rugby-ului sa fie legat si tarat in astfel de scandaluri, asa ca, in cele din urma, a ales sa renunte la serviciile celor doi.

blank