International, Stiri

Două frumuseţi, simbolizând America!

Majorete la puterea a doua. Hamburgeri sau Statuia Libertății? Ei bine, nu. Primul lucru care ne vine în minte când vine vorba despre America sunt… Mmajoretele!

arianny-celeste-and-brittney-palmer-03Arianny Celeste și Brittney Palmer sunt superbele fete, una blondă, celalată brunetă, care în ruptul capului nu s-ar lăsa fotografiate singure.

arianny-celeste-and-brittney-palmer-02La ele frumuseţea este la puterea a doua! Cel puţin aşa au cucerit ele lumea bărbaţilor, în echipă

UFC 1.jpgArianny Celeste, jumătatea brunetă, pe numele real Penelope Lopez Marquez, s-a născut în oraşul care nu doarme, Las Vegas. Probabil că de aici îi vine strălucirea glamuroasă care nu o părăseşte niciodată.

UFC 6.jpgArianny Celeste, de 27 de ani, a debutat pozând pentru celebrele publicaţii Maxim, FHM, Sports Illustrated şi a apărut nud în… Playboy.

UFC 3.jpgBlonda Brittney Palmer vine tot din Las Vegas. Pe lângă şedinţele foto fierbinţi, ea mai dansează, predă fitness şi… pictează în tehnnica ulei pe pânză. Spune că o inspiră tot ce ţine de celebrul concert de la Woodstock şi mişcarea flower power, precum şi cultura pop a anilor ’60 – ’70.

UFC 4.jpgNu sunt drăgălaşe?! Pe voi nu vă inspiră?!

blank