Showbiz, Stiri

Dosarul prostituatelor de lux zguduie Antenele

Dupa ce mai multe asistente Tv au fost chemate la audieri pentru prostitutie, sefii de la Antene au creat o celula de criza pentru a lua masuri rapide.

Dosarul prostituatelor de lux zguduie Antenele: Sefii s-au intrunit de urgenta!
Daniela Crudu, care este asistenta TV la “Un Show pacatos” si “Bingo Metropolis”, este si ea implicata in acest dosar, in care sunt cercetate 33 de persoane.

Multe dintre fetele care au fost citate in acest dosar au legatura cu trustul Intact, acestea avand contracte de colaborare.

Astazi insa, in cadrul unei sedinte-fulger, sefii de Intact au hotarat sa scape rapid de de toate fetele care le-ar putea pata imaginea.
Astfel, in curand Daniela Crudu ar putea ramane din nou fara job, la fel si celelalte asistente care au mai fost citate in dosar.
Tarife intre 1.500 si 2.000

Deocamdata decizia nu a fost aplicata, intrucat cele vizate, adica Daniela Crudu, Simona Trasca, Denisa Bita sau Madalina Pamfile nu au fost puse sub acuzare.

Din reteaua de proxenetism ar fi facut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, “sumele castigate fiind in jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual inlesnit”, arata anchetatorii. Sase tinere au fost retinute joi seara, insa judecatorii au decis ca acestea sa fie cercetate sub control judiciar.