Actualitate, Featured

Dosar penal pentru barbatul care a agresat un medic ginecolog

Politistii anunta ca un dosar penal pentru lovire sau alte violențe a fost deschis dupa ce un barbat a agresat un medic ginecolog pe holul unitatii medicale, in Galati.

Dosar penal pentru barbatul care a agresat un medic ginecolog:Fapta s-a petrecut la data de 20 februarie, iar imediat medicul a alertat politia. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un tânăr, de 23 de ani, care provocase scandal în interiorul clinicii și pe care l-au sancționat contravențional.

Ulterior, a fost depusă o plângere cu privire la faptul că tânărul ar fi agresat un medic, angajat al clinicii, polițiștii intocmind dosar penal pentru lovire sau alte violențe, potrivit politistilor.

Medicul a postat pe Facebook imagini în care se vede cum un bărbat îl împinge în timp ce vociferează, evident extrem de nervos. Medicul cade şi se loveşte cu capul de un birou.

”Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă. Am cugetat mult dacă să postez înregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia că, pe lângă acţiunea penală, este necesară şi o conştientizare a unor asemenea situaţii de către toţi colegii – nu numai din relatări verbale, ci şi video. PS – nu mă victimizez, am postat doar pentru ceilalţi colegi, pentru a realiza la ce se pot aştepta. Am înaintat plângerea la Parchet. Aştept procedurile”, scrie doctorul, anunţând că a depus plângere.