IT&C

Dorintele premierului

Dorintele premierului


blankPremierul Victor Ponta a facut o serie de declaratii cu privire la deciziile pe care urmeaza sa le ia in legatura cu Oltchim, Constitutie sau urmatoarele alegeri. Intr-o emisiune televizata a atins o serie de puncte asupra carora o sa se axeze si spera sa le duca la indeplinire, deasemenea a facut o serie de declaratii si in privinta DNA-ului care nu ar trebui sa se implice in investigarea fraudelor electorale.

 
Dupa ne-a comunicat faptul ca a discutat cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, despre vizitele din Bruxelles si despre faptul ca cine ajunge primul sa vorbeasca in exterior ala are castig de cauza, a iesit la rampa cu o serie de noi planuri pe care urmeaza sa le puna in aplicare. Premierul a discutat intr-o emisiune de pe RTV despre situatia Oltchimului in primul rand, asupra careia este foarte atent pentru ca doreste sa se pastreze locurile de munca dar si functionarea Oltchimului in continuare si ca nu va accepta o oferta care sa nu garanteze exista lor. A mai facut referire si la Crin Antonescu despre care nu stie daca isi mai doreste in continuare sa ramana in functia de de sef al Senatului si dupa 9 noiembrie, a discutat despre modificarea Constitutiei in 2013 in privinta problemelor care au adus tara in criza dar si despre intrarea Romaniei in Schengen care tine foarte mult de Germania, avand in vedere prietenia dintre Traian Basescu si cancelarul Merkel.
In ceeasi emisiune a spus ca isi doreste independeta in mandatul de premier si ca nu il va lasa pe presedinte sa ii acapereze activitatea :  „Eu nu voi intra niciodata peste deciziile presedintelui. Dar domnul Basescu este obisnuit ca in timpul mandatului domnului Tariceanu sa intre peste atributiile premierului. Acest lucru nu va fi posibil in mandatul meu.”
blank