Showbiz, Stiri

Dorin Chirtoacă, sedus de dantelata Elena Udrea!

 Naşul a atins Paradisul… adică piciorul blondei atunci când aceasta a hrănit-o pe Sofia Anais

Elena bebe Chirtoaca

La mica petrecere de după botezul nepoatei preşedintelui,întâlnire organizată la Vila Lac 2, Elena Udrea a profitat de ocazie să o o ia în braţe pe proaspăt botezată, să o alinte şi să o hrănească.

Primarul Chişinăului nu a rezistat tentaţiei şi a profitat de ocazie ca să-i pună mâna pe piciorul elegant al frumoasei blonde. De altfel, şi la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală, cu puţin timp înainte de botezul Sofiei Anais, fiica Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu, naşul Dorin Chirtoacă, a fost atras de magnetismul irezistibil al Elenei Udrea. După ce a sărutat-o de bun găsit, s-a întors după ea şi a urmărit-o îndelung în timp ce blonda urca graţios, în rochia dantelată, treptele bisericii.

Elena Udrea le-a oferit prietenilor săi de pe Facebook câteva imagini “de colecţie”, în care apare alături de primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, în timp ce-i dă lapte din biberon micuţei Sofia. Micuţa stătea în braţele deputatei, pe palma naşului Chirtoacă, primarul “uitând” parcă să-şi ia mâna de pe piciorul blondei.

Cine ştie, poate lui Chirtoacă îi plăcea delicateţea dantelei rochiţei, realizată în Italia, în valoare de numai 2.700 de euro. Sau îi transmiţea deja mesaje clare Elenei?!

 

 

 

blank