Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Dorian Popa vorbește despre partida de amor cu Alina Eremia

Pe vremea când filmau împreună, ce doi au fost puşi de multe ori în situaţia de a face faţă provocărilor profesionale şi de a-şi testa limitele actoriceşti. Alina Eremia susţinea că cele mai dificile situaţii erau cele în care ştia că trebuie să filmeze o scenă de dragoste. În schimb, Dorian Popa ne-a dezvăluit că niciodată nu a avut o problemă cu aceste scene, ba din contră!

alina-eremia-si-dorian-popa-in-imagini-incendiare_5

Sigur pe sine, dar şi mândru de corpul lui, nu este de mirare că îi place expunerea: “Pentru mine nu a fost ceva ieşit din comun şi nu mă feresc de a filma astfel de scene. Fac sport de foarte mult timp şi chiar acesta este motivul. Pentru a nu-mi fi ruşine cu mine şi corpul meu.”, a declarat Dorian Popa.

10_56c5c9_9f65a47df3

Ce îi trece prin cap atunci când filmează scene fierbinţi? La această întrebare, Dorian Popa nu a ezitat şi a răspuns ferm: “În primul rând echipa noastră de filmare avea grijă ca în astfel de momente să fie cât mai puţină lume în platou. Rămâneau doar cei necesari. Aşa cum am fost învăţat de către cei care mi-au împărtăşit secretele actoriei, încerc să mă gândesc exact la ce face personajul meu în momentul respectiv, pentru a îmi asuma şi pentru a nu da impresia că nu sunt natural. A filma scene de dragoste şi a te gândi în timpul acesta la cai verzi pe pereţi înseamnă a da ocazia unui profesionist de a observa în detalii că te gândeşti la altceva. Şi atunci rişti să nu devii un actor complet.”., s-a destăinuit actorul. Acordând un amplu interviu pentru ziarul Ring.

73479076_JKUWIEZ