Dorian Popa
Showbiz

Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa.

Influencerul și-a petrecut Crăciunul în Germania, acolo unde fratele său, Ciprian, s-a stabilit cu familia lui. Fratele lui Dorian Popa este căsătorit și are doi copii, o fetiță și un băiețel. Sărbătorile din acest an au fost ocazia perfectă pentru ca artistul să petreacă puțin timp cu nepoții săi.

Pe contul său de YouTube, artistul a postat un vlog, unde a arătat pas cu pas cum a fost întâlnirea cu întreaga familie. Mama artistului a dorit să îi facă o bucurie fiului său din Germania, așa că a plecat cu un bagaj de 25 de kilograme, plin cu mâncare tradițională românească.

„Mergem la Cip, fraților. Mergem să-i vedem pe cei doi nepoței. Sebastian, nepoțelul, a făcut 1 anișor, iar Sofia, nepoțica, a făcut 3 ani. (…) Mamișor a reușit să aibă 25,6 kg de tobă, lebăr, sarmale. Ăștia suntem noi, formulă restrânsă. Cori e în spatele camerei. Ne bucurăm, ne simțim bine și cel mai frumos cadou de la Dumnezeu este că suntem împreună și sănătoși”, a spus cântărețul.

A fost primul Crăciun, după 10 ani, în care Dorian Popa a fost alături de întreaga lui familie, fără Claudia Iosif. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, Babs mutându-se din casa artistului într-o locuință care se află la doar șase kilometri de el.

Deși artistul a vrut să păstreze tăcerea despre separarea de iubită, ea a ieșit public în urmă cu câteva săptămâni și a confirmat că ei nu mai formează un cuplu.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris vedeta pe Instagram, la secțiunea Instastory. Tot pe Instagram a răspuns și acum la curiozitățile fanilor ei. „Cum treci peste o despărțire?”, a fost una dintre curiozitățile pe care i le-a adresat un urmăritor. „Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!”, a explicat Claudia Iosif, cunoscută în showbiz drept Babs.

blank