Dorian Popa a avut parte de un eveniment care era aproape să-i curme viața, după ce un bărbat necunoscut a încercat să-l lovească cu mașina.

Dorian Popa a trecut printr-un moment care i-ar fi putut fi fatal, și a povestit fanilor pe paginile de socializare întreaga întâmplare. Artistul se întorea după o zi grea de filmări spre vila de lux din Domnești, când un alt șofer a încercat o glumă deplasată pe șosea care ar fi putut provoca o tragedie.

Din istorisirea lui Dorian, șoferul ar fi intrat de mai multe ori pe contrasens în încercarea de de a-l lovi pe vlogger. Din fericire, Dorian Popa a reușit până la urmă să-l evite pe șoferul problematic care venea cu viteză din sens opus cu intenția de a-l lovi.

La ora 03:25, în Domnești, pe principală, un…cu un Ford, mergeam pe banda mea, trage pe banda mea, pe contrasens, accelerează spre mine, eu m-am speriat, am zis că a pierdut controlul, trag stânga pe contrasens să-l vit, dar el trage înapoi stânga să intre în mine. Mi se face pielea de găină. Eu dau să trag să intru, din nou, pe banda mea să-l evit și el iar trage dreapta spre mine și după care eu mă sucesc iar pe constrasens, el trece pe lângă mine și se duce”, a spus Dorian Popa pe rețelele de socializare.

Dorian Popa: „Dacă te întâlnești cu mine ai garanția că te urmăresc”

Dorian Popa a amenințat, prin intermediul rețelelor de socializare, că se va răzbuna pe șoferul inconștient. Ba mai mult, vedeta a declarat că a reținut numărul de înmatriculare al mașinii și că își va pune prietenii să intervină.

”Măi, dacă aia a fost o glumă de trei dimineața, atunci ești un inconștient și sper să ne mai întâlnim în România. Dacă te întâlnești cu mine ai garanția că te urmăresc, sun la 112 și până nu te opresc cu echipajul nu mă las. Ce se va întâmpla, vom vedea după”, a mai adăugat artistul, vizibil nervos și bulversat de cele întâmplate, relatează Spynews.