Showbiz

Dorian Popa, cel mai sexy cântăreţ român, împlineşte astăzi 25 de ani

 

Dorian Popa, desemnat recent cel mai sexy cântăreţ din România, împlineşte astăzi 25 de ani şi are de gând să sărbătorească alături de prieteni şi familie.

www.mihaidragnescu.ro“Ziua mea a început încă de la 12 noaptea, când prietenii apropiaţi mi-au făcut o surpriză şi s-au strâns să-mi ureze ‘La mulţi ani’. Pe unii dintre ei nu îi mai văzusem de mult timp, din cauza programului încărcat, aşa că m-am bucurat foarte tare”, a spus Dorian.

Pentru că ţine foarte mult la aspectul său, artistul nu va neglija nici astăzi sportul: “Voi trece şi pe la sală, antrenamentele nu pot lipsi din programul meu”. Apoi, după ce va petrece după-amiaza cu familia, seara va fi rezervată tot prietenilor, cu care se va distra în Portul Tomis.

Deşi a primit deja o mulţime de cadouri, printre care un ceas şi un parfum de la mama şi fratele său, Dorian are o dorinţă pe care speră să i-o îndeplinească fanii. “Îmi doresc ca fanii mei să asculte în continuare piesa ‘Cât trei’ şi în curând vreau să le pot face şi eu un cadou: un videoclip pentru acest single”, a spus artistul.

Dorian Popa şi-a lansat luna trecută primul single din cariera solo, “Cât trei”, o piesă dinamică, de vară, compusă de John Puzzle.

 

blank