Dorian Popa
Showbiz

Dorian Popa câștigă și 80.000 de mii de euro pe lună. Artistul vrea să-și cumpere o nouă mașină de lux: „Să moară dușmanii”

Dorian Popa câștigă și 80.000 de mii de euro pe lună. Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști și influenceri din România. În vârstă de 34 de ani, Dorian Popa a ajuns să aibe câștiguri de aproape 80.000 de euro pe lună. Artistul a declarat în nenumărate rânduri că a muncit foarte mult pentru a avea succes

Dorian Popa câștigă și 80.000 de mii de euro pe lună. Dorian Popa a început să își rotunjească veniturile după ce a început să facă vlogging pe Youtube. De-a lungul anilor, artistul a muncit foarte mult și a investit banii în construirea casei sale, dar într-un cartier întreg. Recent, Dorian Popa a dezvăluit cât câștigă într-o lună.

Dorian Popa

Îndrăgitul artist a investit banii munciți de-a lungul anilor în propriile afaceri și nu se oprește aici. Afacerile sale merg ca pe roate, iar acum a dezvăluit ce sumă de bani câștigă pe lună. Dorian Popa are un trai lipsit de griji.

Dorian Popa câștigă și 80.000 de mii de euro pe lună

Dorian Popa nu mai duce grija zilei de mâine. Artistul are o avere considerabilă după ce ani de zile a muncit pentru a-și îndeplini visul. Dorian Popa a devenit unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, iar acum câștigă o adevărată avere în fiecare lună.

Recent, artistul a dezvăluit că încasează între 40.000 și 70.000 în fiecare lună. ‘Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună între 70.000 și 80.000 de mii de euro. Să moară dușmanii!’, a declarat Dorian la Antena Stars.

Dorian își cumpără o mașină de 600.000 de euro

Se știe că Dorian Popa are o pasiune pentru mașinile de lux, iar acum a anunțat că își va cumpăra un autoturism de aproximativ 600.00 de euro. Este vorba despre Rolls-Royce Phantom, iar artistul plănuiește să o achiziționeze într-un an jumătate.

‘Rolls-Royce Phantom este următoarea mașină pe care o țintesc. Eu sper ca anul viitor să dau avansul, și probabil într-un an jumătate, doi, să și ajungă. Vreo 600.000 o să fie mașina’, a mai spus Dorian. Vloggerul este activ pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața lui.

Ce afaceri are Dorian 

La un moment dat, Dorian Popa a că el câștigă sume importante de bani datorită activității lui din mediul online. De asemenea, artistul s-a lansat în lumea afacerilor și activează în domeniul imobiliar. Acesta a ridicat în Domnești un cartier rezidențial în care a cheltuit pe puțin 500.000 de euro. „Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuţă ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro’, a mărturisit acesta în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

Dorian a devenit cunoscut în 2011, atunci când a jucat în serialul Pariu cu viața. Acesta are milioane de fani pe rețelele de socializare și mereu le-a prezentat acestora momente importante din viața lui.

blank