Showbiz, Stiri

Dor de mami… Monica Gabor a avut cea mai trista onomastica

Marti, de Sfanta Monica, fosta doamna Columbeanu a avut parte de cea mai trista onomastica a sa. Tanara a vorbit numai despre mama sa, inmormantata cu o zi in urma, amintindu-si ca aceasta era mereu prima care ii spunea “La multi ani!” si ii pregatea, de fiecare data, un cadou.

monica_gabor_96838500Monica Gabor pare sa fi ajuns la capatul puterilor. A incercat sa fie tare la inmormantare, dar dupa ce si-a condus mama pe ultimul drum plange fara incetare de dorul celei care i-a dat viata. A ales sa mai ramana cateva zile in Bacau, alaturi de surorile sale, Alina si Ramona, pentru a-si alina durerea.

Marti, la catolici, s-a sarbatorit Sfanta Monica, modelul a avut parte de cea mai trista onomastica: “II este deja foarte dor de ea. Repeta des acest lucru. A plans si si-a amintit cum, in aceasta zi sfanta, mama ei era prima care o suna si ii lua de fiecare data un cadou. Monica trece prin momente foarte grele”, a declarat Madalina Apostol, cea mai buna prietena a Monicai si cea care i-a fost alaturi in aceste momente dificile.

449953lIn timp ce Ramona a visat-o de mai multe ori pe mama sa cu cateva saptamani inaintea mortii, Monica nu a avut niciun fel de premonitie: Nu a visat-o pe mama ei, nu a simtit ca nu-si mai vedea nicio data mama”, a adaugat prietena modelului. (D.A)