Donald Trump, președintele în exercițiu al Statelor Unite, a fost un admirator al Nadiei Comăneci, pe care a invitat-o, în 2008, la ediția cu celebrități a reality-show-ului „Ucenicul”, realizat de miliardarul american la NBC.

Donald Trump încearcă să obțină cel de-al doilea mandat la Casa Albă, însă sondajele îl dau favorit pe contracandidatul Joe Biden. Alegerile din Statele Unite vor avea loc marți, 3 noiembrie.

Legendara gimnastă a României a fost însă eliminată în al doilea episod. Într-un ultim mesaj, Trump i-a spus în timpul emisiunii: „Nadia, sunt un mare fan, te-am văzut învingătoare la Olimpiadă, te-am urmărit câștigând atâtea concursuri. Ești extraordinară. O competitoare la cel mai înalt nivel. Un lider în sport. Dar nu poți fi manager de proiect aici, nu poți conduce echipa mea. Te iubesc, dar ești concediată”.

Atunci, la sfârșitul show-ului, Nadia a declarat pentru NBC: „Nu cred că meritam să fiu dată afară, puteam fi importantă pentru echipă. Sunt dezamăgită, însă știu că toate premiile vor fi donate în scop caritabil”.