udrea445_62575100Elena Udrea a răbufnit: Există vreo țară normală la cap în care să arestezi un om de atâtea ori preventiv în câteva luni? Dacă în acest moment nu sunt un pericol social, sunt în control judiciar, devin un pericol social de săptămâna viitoare pentru niște fapte presupus a fi săvârșite prin 2009, 2010, 2011? E lipsit de sens ce se întâmplă!

Parlamentarii sunt în continuare extrem de speriați de ce li s-ar putea întâmpla, ca urmare mă aștept să stea din nou până la două noaptea, dacă este cazul, ca să voteze. Comanda din partea liderilor evident că asta va fi, pentru că, nu, domnul Dragnea tocmai are un dosar pe 11 și are această presiune uriașă. Trebuie să facă ce i se spune să facă. Pentru cine eram un pericol? Pentru cei care nu vor o clasă politică sau nu vor politicieni care să aibă curajul să spună lucruri. Mai auziți pe cineva că vorbește în țara asta? Presa tace. Uitați dosarul acesta este legat și de presă, de un ziar, dar o să vedeți că nu numai. Clasa politică redusă la tăcere, presa redusă la tăcere. Cine mai vorbește în România?

Citeste si...
La cine se mai gândește DNA pentru un loc liber în pușcărie

În general, nu știu de ce numai eu sunt chemată să dau explicații pe denunțurile tuturor celor care s-au decis să scape atunci când au fost prinși dând vina pe Elena Udrea. (…) Este o suspiciune legată de Elena Udrea, înțeleg, pot fi suspiciuni legate de Elena Udrea. Am fost ministru, am fost în conducerea partidului. Domnule, dar numai Udrea?

Înțeleg că acum ciuta anticorupție este Elena Udrea. Trebuie să îi facem dosare și să o arestăm de câte ori vrem să dăm mesajul: uitați, ne luptăm cu corupția în România!

E o coincidinţă foarte ciudată, data trecută m-au arestat cu trei zile înainte de Congresul PMP, acum iarăşi se încearcă arestarea mea cu trei zile înainte de Congresul PMP. Cred că Congresul PMP îmi aduce ghinion, o să le recomand să nu mai facă congrese…

În dosarul meu este o nebunie de date, de nume, de contracte şi de comunicate în limba engleză. Dorin Cocoş nu m-a denunţat, singurul denunţ este al Anei Maria Topoliceanu”, a declarat Elena Udrea vineri dimineaţă, la Parlament.