Showbiz

„Domnişoara cu barbă“ face Japonia să tresară! Învață despre atracția față de lucrurile greu de înțeles!

Un fost actor şi luptător de arte marţiale australian, Richard Magarey, a ajuns celebru în Japonia ca „domnișoara cu barbă“. Aspectul său neobișnuit constă în îmbrăcămintea provocatoare, precum lenjerie intimă sau rochițe potrivite mai degrabă pentru o fetiță, în contrast cu atributele masculine pe care le păstrează, precum trupul musculos și o barbă stufoasă.

Cum se explică succesul lui?

Cu toate acestea, succesul său neașteptat în Japonia este explicabil prin cultura locală, care nutrește o atracție pentru fenomene greu de înțeles de către occidentali, cum ar fi „otokonoko”, adică bărbații care se îmbracă în haine feminine.

Richard Magarey a început să distreze lumea în Hong Kong ca personaj în diverse videoclipuri muzicale, iar în Japonia a devenit o adevărată senzație. Are o mulțime de fani și primește numeroase contracte pentru participarea la emisiuni de televiziune și spectacole. La vârsta de 14 ani, a descoperit că se simte confortabil în haine pentru femei, iar de atunci a continuat să își construiască o carieră în această direcție.

A fost și un wrestler de succes, iar din 2015 și-a început cariera muzicală.

blank