Showbiz, Stiri

Doiniţa Oancea a fost victima unei hoaţe!

Femeia s-a dat drept psiholog, dar făcea videochat. „Mi-a luat 250 de grame de aur”

61421025

Actriţa Doiniţa Oancea a fost jefuită în propria casă! A ramas fara 250 de grame de aur, care au disparut pur si simplu din camera ei.

Doinita Oancea a povestit ca parintii ei stau intr-o casa cu sase camere si obisnuiesc sa ia in gazda mai ales studente. „Este o fire mamoasa si eu sunt singurul ei copil”, a spus actrita.

Anul acesta mama ei a primit-o in locuinta si pe Antoaneta Narcisa Traistaru, o femeie care are in jur de 40 de ani, de profesie psiholog. Aceasta, banuieste Doinita, i-ar fi furat din camera personala, locul in care erau tinute bijuteriile, toate bijuteriile.

Antoaneta Narcisa Traistaru ar fi dus o parte dintre bijuterii la o casa de amanet din apropierea locuintei parintilor actritei. Acolo le-a descoperit Doinita, care a anuntat politia si a vrut sa isi rascumpere bijuteriile.

A doua zi insa, cand a ajuns la casa de amanet cu banii in buzunar, angajatii i-au spus ca bijuteriile s-ar fi vandut deja.

„Apoi am descoperit ca doamna nu lucra la un cabinet de psihologie, ci facea videochat. Părintii mei au avut doua joburi ca sa se intretina”, si-a incheiat Doinita povestea.

blank