Politic

DOINA VADIM II CERE LUI BECALI SA LE ANGAJEZE PE CELE DOUA FIICE ALE SALE!

Doina, sotia lui Corneliu Vadim Tudor, este ravasita dupa moartea sotului sau. Ea nu-si revine din suparare, nu concepe viata fara Vadim. „Era Universul nostru, totul se invartea in jurul lui. Nu ne putem obisnui fara el, a fost viata si sufletul meu! Ziua de maine nu stiu ce aduce, nu vreau sa ma gandesc la ziua de maine!”

vadim-tudor-cotidianul_68050300

Problemele financiare o doboara pe femeia indoliata. Ea face apel disperat catre Gigi Becali sa le angajeze pe cele doua fiice ale sale, sperand in acest fel sa diminueze din datoriile in care se zbat. Fetele sunt la facultate, la jurnalism. „Au nevoie de un loc de munca. Il rog pe domnul Becali sa faca intr-un fel sa le angajeze. Nu avem nicio sursa de venit, am trait de azi pe maine. Nu a lasat nici un testament, testamentul lui si off-ul ii erau revistele Romania Mare si tricolorul. Avea sa plateasca 27 de salariati si nu putea renunta la niciunul pentru ca, spunea el, toti trebuie sa manance o paine. Nu-si facea planuri pentru ziua de maine.  Se trezea dimineata si atunci isi oranduia ziua. Tot ce a avut, a dat la saraci sau pentru caini. Avem 30 de caini acasa!”

Deasemenea, vaduva lui Vadim este suparata pe majoritatea politicienilor si mai ales pe Tariceanu, presedintele Senatului. „Toti ajungem aici, la un moment dat!”, a conchis Doina Vadim.

blank