Doina Teodoru
Showbiz

Doina Teodoru, declarații surprinzătoare despre viitor. Nici Cătălin Scărlătescu nu se aștepta la asta

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, lucrul demonstrat în competiția Asia Express. Mai tânăra iubită a celebrului chef bucătar a vorbit despre ce așteaptă de la viitor și despre modul în care le va evolua relația.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu atipic. Chiar dacă între ei este o diferență de 17 ani, nu consideră acest lucru un impediment. A trecut ceva timp de când formează un cuplu, dar se pare că nu vor să treacă la următorul pas.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu a făcut o serie de declarații după ce s-a întors de la America Express. Ea susține că, după toate probele prin care au trecut împreună, relația lor s-a schimbat, iar acum comunică mai bine ca niciodată. Se iubesc și își fac planuri de viitor împreună, însă Doina Teodoru mărturisește că există diferențe de mentalitate, asta din cauza celor 17 ani dintre ea și celebrul chef.

„Uneori se simte diferenţa de vârstă, se simte diferenţa de mentalitate, diferenţa de generaţie. E normal, sunt totuşi 17 ani diferenţă între noi, dar nu înseamnă că asta poate sta în calea unei relaţii.

Dacă îţi doreşti să fii cu cineva, eşti cu acel cineva. Poţi să fii şi cu cineva de vârsta ta şi tot să ajungi la discuţii că nu eşti de acord cu ceva sau altceva. Venind din medii diferite, este normal să nu fii de acord cu tot ce spune partenerul tău.”, a mărturisit actrița, pentru Fanatik.

Cum arată viitorul relației lui Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru

Există diferență de mentalitate între cei doi, dar atunci când vine vorba despre evoluția relației lor au același punct de vede. Niciunul dintre ei nu își dorește să ajungă la altar. Doina Teodoru a spus lucrurilor pe nume mereu și a mărturisit că nu își dorește să fie cerută în căsătorie sau să fie mireasă.

„Scopul meu nu este să mă mărit (n.red. râde). Am foarte multe lucruri mai importante decât un act de făcut. Ştiu că sunt femei care consideră că este o mare realizare să te măriţi, să fii la casa ta şi să ai câţiva copii. Eu nu consider asta ca fiind o realizare, dacă e să se întâmple bine, dacă nu, la fel de bine. Important este să fii fericit lângă omul de lângă tine. Important e să vrei să fii cu omul de lângă tine, nu să ai un act. Un act nu-ţi garantează succesul în viaţă din niciun punct de vedere”, a mai precizat vedeta.

Actrița a vorbit și despre posibilitatea de a avea un copil, precizând că dacă este să se întâmple, micuțul va fi binevenit. Ea nu își dorește neapărat acest lucru și nici nu vrea să forțeze lucrurile.

„Cred că o să fac un copil la un moment dat, de ce nu? Dar repet, dacă e să se întâmple bine, dacă nu, nu. Nu toate femeile trebuie să facă copii, suntem foarte mulţi pe planeta asta.”, a mai precizat partenera celebrului bucătar pentru sursa citată anterior.

blank