Doi hoți
Actualitate, Featured

doi hoţi, dintre care unul minor, au spart un mall din București

Jaf ca-n filme într-un mall din sectorul 2 al Capitalei. Cei doi hoţi, dintre care unul minor, au stat ascunşi în incinta mall-ului până s-a dat stingerea, apoi au furat un seif plin cu bani şi documente.

Au reuşit astfel să fugă cu 10 mii de lei. Abia după şase zile cei doi hoţi au fost prinşi de poliţişti. Miercuri DGPMB a transmis că polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

„Cercetările s-au declanșat la data de 15 martie a.c., după ce Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel 112 că dintr-un magazin situat în incinta unui mall din Sectorul 2 a fost sustrasă o casetă metalică ce conținea bani.

Din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că la data de 14 martie a.c. un bărbat împreună cu un minor au patruns în incinta centrului comercial, unde s-au ascuns. La finalul programului de funcționare al magazinelor, cei doi au sustras un seif metalic în care se aflau bani și documente contabile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei”, arată DGPMB.