Showbiz

DOAR PENTRU FEMEI: CUM SA AJUNGI CA MIHAELA RADULESCU!

mihaela_radulescu_05854500_98048100Poţi să-ţi imaginezi că au existat persoane care au scris zece “legi”, alegând-o drept Divă pe Mihaela Rădulescu? Ei bine, da! Cică poţi ajunge o femeie de succes ca ea, dacă respecţi cu sfinţenie lista a 10 porunci. Şi chiar dacă nu te transformi fizic în Mihaela Rădulescu, vei beneficia de notorietatea ei. Iată ce au pus pe hârtie “specialistele” noastre:

1. Frumuseţea are legătura cu atitudinea şi cu imaginea despre sine. Aşa că pentru a fi sexy ca Mihaela Rădulescu trebuie să fii pragmatică şi să-ţi doreşti celebritatea cu orice preţ.

2. Educaţia e importantă, dar mai importante sunt relaţiile. Aşa că pentru a avea succesul vedetei e nevoie să te afli mereu în preajma bărbaţilor influenţi.
3. Lipsa prejudecăţilor e o condiţie obligatorie pentru a reuşi în showbiz ca femeie. Dacă eşti o fire morală, dacă ai principii solide şi valori, atunci uită de acest drum pentru că nu vei reuşi.
4. E nevoie de un psihic de invidiat care să te ajute să rezişti la bârfe, la comentarii răutăcioase din presă, la invidia prietenilor şi la ura inamicilor.
5. Rezistenţa fizică e un atu important, de aceea e bine să fii o persoană căreia îi place să facă mişcare. E nevoie de multe ore petrecute la sală.
6. Nu trebuie să-ţi fie teamă de intervenţiile chirurgicale. S-ar putea ca medicul estetician să-ţi devină cel mai bun prieten. Corpul tău trebuie să fie perfect o perioadă cât mai lungă de timp.

7. Să rezişti la foame. Va trebui să ţii dietă întreaga viaţă. Nu ai voie să mănânci dulciuri şi pâine. Din păcate, în showbiz nu e prea mult loc pentru persoanele cu probleme de greutate.
8. Trebuie să fii pregătită s-o iei mereu de la început. Nu poţi să te opreşti niciodată, orice pauză te scoate din business.
9. E important să dai atenţie hainelor şi machiajului. Trebuie să fii o expertă în ţinute şi să petreci mult timp în faţa oglinzii. N-o să ai întotdeauna bani să angajezi experţi în frumuseţe. De multe ori, va trebui să  te descurci singură.
10. La sfârşitul fiecărei zile, va trebui să ai tăria să realizezi ce ai sacrificat în numele celebrităţii, la ce ai renunţat pentru a ajunge în vârf sau pentru a rămâne acolo, pe cine ai rănit şi pe cine ai dezamăgit.