Showbiz, Stiri

DJ Wanda vrea să tatueze showbiz-ul românesc!

Vedeta îşi va deschide propriul salon!

dj-wanda-salon-tatuaje

DJ Wanda se lanseaza in afaceri si isi va deschide in curand un salon de tatuaj. Nonconformista Djita are de gand sa tatueze cate un artist cunoscut din Romania in fiecare luna.

dj-wanda-tatuaje-3

Pasiunea lui DJ Wanda pentru tatuaje este deja cunoscuta. Vedeta are „desenate” pe corp sase tatuaje: o gheisa, un urs Panda, o fetita cu chipul asemanator vedetei, unul imens cu mesajul „Rock’n’rolla” girl pe antebratul drept si cate un trandafir rosu pe fiecare pumn.

dj-wanda-tatuaje1

In prezent, vedeta „lucreaza” la un altul imens pe bratul drept. DJ Wanda intentioneaza sa isi dezvolte aceasta pasiune in afacere, astfel ca in cursul acestui an va deschide un salon profesionist de tatuaje in Romania.

“Pe 26 martie merg in Londra la cel mai tare tatuator, Sean Vasquez, unde voi face cursuri speciale, iar pe 31 martie voi fi in Los Angeles la cel mai cunoscut salon de tatuaje din lume, High Voltage care este salonul lui Kat Von D din LA Ink.

dj-wanda-tatuaje-2

La fel voi face cursuri speciale si ma voi tatua acolo. Voi veni cu idei si cataloage noi de modele de tatuaje”, a declarat Wanda, adaugand ca are de gand sa tatueze cate o vedeta in fiecare luna.